Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

7 Rue dels Castanyers
Sorède, Languedoc-Roussillon, 66690
France

+33 676 18 55 28

Renting one of our villas you have a choice of anything from tranquil nature and historical sites to buzzing nightlife. The beaches are calm but with a wealth of activities.

The Pyrénées-Orientales department is in the famous Languedoc-Roussillon, which is known for it's wine, culture, scenery, magnificent weather, the beaches, mountains, skiing, nature, activities....

All villas are privately owned and maintained. All charges and taxes are included in the price

Pool1.jpg

Casa Vermella

This French rental villa is our mountain villa with pool, located in a valley about 3km outside Sorede. The nature is on the doorstep to this villa and you may enjoy easy access to the numerous mountain paths and scenic views. Welcome to our site to check out the details.

Casa Vermella

  • Lyxig självhushåll villa med saltvatten pool

  • 4 dubbelrum

  • Huset är dimensionerat för 6 personer

  • Fullt utrustat kök med mikrovågsugn, diskmaskin

  • Vardagsrum med matplats

  • Tre uteplatser

  • Uppfartsparkering

  • 15 minuter från stranden med bil

  • Gratis internet

Sorède

Sorède är en välskött traditionell fransk by med mycket karaktär som erbjuder avkopplande semester med enkel tillgång till en mängd fritidsaktiviteter inom några minuter bort.

Sorède har ett par bra restauranger och det finns också en stormarknad, flera bagerier och caféer. Närliggande Laroque-des-Alberes har också några riktigt bra restaurang samt en liten fästning och ett gammalt centrum.

Det är 30 km till Perpignan och 25 km till Céret, en konstnärsby och en berömd tjurfestival i juli. Nära Céret kan du gå i kanjon med en guide, och i allmänhet är hela området fullt av vandringsleder och mountainbikebanor. Om vin är snyggt, borde du inte sakna de lokala vingårdarna, eller göra en resa till Banyuls-sur-Mer, 25 km sydost om Sorède.

 

 
Pool_a_resize.jpg
Sov2a_resize.JPG

Tillgänglighet

Pris

Oktober - Maj, ingen uthyrning

Juni och September, 750€ / vecka

Juli och Augusti, 1100-1300€ / vecka

Uthyrning sker måndag till måndag

Turistskatt tillkommer

Skicka en förfrågan via den här länken


Detailjer av of Casa Vermella

Huset

Casa Vermella, eller det röda huset i katalanska, är en plats att komma ifrån allt, men har allt du vill ha i närheten. Huset ligger i kullarna strax ovanför den lilla byn Sorède, med en magnifik 180-graders utsikt över sluttningarna. Här har du stigvandrare och mountainbikar som passerar på gatan nedanför huset, och däremellan hör du klockor och vinden i träden.

Casa Vermella är lämplig för 6 gäster. Den har 4 dubbla sovrum och 2 badrum med toalett och dusch och ett av badrummen har också ett extra badkar.

Ett av sovrummen är en huvuddräkt med en king size-säng. Den har eget badrum och direkt tillgång till en skuggig uteplats.

De övriga tre rummen är mindre, bara tillräckligt för att passa queen size-sängar och garderober.

De fyra sovrummen är placerade i en rad längs en korridor, som kan stängas från vardagsrummet.

Vardagsrummet är litet men väldigt luftigt med dubbel takhöjd. Den har en stor öppen spis och öppnar upp till de omgivande uteplatsarna med tre dubbeldörrar.

En trappa leder till ett övervåningens loft, som har en bäddsoffa och en TV.

Köket är fullt utrustat med kylskåp, frys, mikrovågsugn, elektrisk ugn, diskmaskin och gasspis.

Utomhus

Det finns tre uteplatser; den största vid poolen, matsal terrassen och en mindre skuggig uteplats på baksidan av huset, perfekt för en lugn stund.

Poolen är saltvatten, 8x3,5 m och 1,6 m djupt. Vid poolen finns en utomhusdusch.

Tomten är stor, 2600 m2, med bra avstånd till grannar och nästan helt utan insyn. Små barn måste noggrant bevakas, både på grund av poolen och eftersom tomten är brant och stenig.

Uppfarts parkeringen är stor nog för 2 bilar

 

 

 
Terass_lounge_resize.jpg
La_Farga_resize.jpg
Sunset_view_resize.jpg