Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

7 Rue dels Castanyers
Sorède, Languedoc-Roussillon, 66690
France

+33 676 18 55 28

Renting one of our villas you have a choice of anything from tranquil nature and historical sites to buzzing nightlife. The beaches are calm but with a wealth of activities.

The Pyrénées-Orientales department is in the famous Languedoc-Roussillon, which is known for it's wine, culture, scenery, magnificent weather, the beaches, mountains, skiing, nature, activities....

All villas are privately owned and maintained. All charges and taxes are included in the price

P1060723.JPG

Rue de l'Eglise

New Lower Prices! Save more than 25% on your booking.

This villa is our mountain villa, located in a valley about 3km outside Sorede. The nature is on the doorstep to this villa and you may enjoy easy access to the numerous mountain paths and scenic views. 

A river runs through the valley and can be quite spectacular when the water runs high. 

Welcome to our site to check out the details.

Rue de l'Eglise

  • Lyxig villa med gott om plats

  • 3 stora sovrum plus barnsäng

  • Fullt utrustat kök med mikrovågsugn, diskmaskin, kyl-frys

  • Stort vardagsrum med matplats

  • Uteplats med grill

  • Komfort med tvättmaskin, dvd, kabel-TV

  • Stor pool i söderläge

  • Villa har privat uppfart med parkering

  • Husdjur är välkomna

  • Gratis internet

Laroque-des-Albères

är en traditionell katalansk by som ligger vid foten av bergskedjan "Albères" och erbjuder en lugn miljö och samtidigt tillgång till nöjen, stranden och bergen. Täckt i större delen av skog, men också av vin och frukt odlingar. Skönheten i landskapet och dess närhet till bokträd, kastanjer och ekar, ger en lugnande atmosfär. Byn har också några fantastiska restauranger.

 

Vår villa ligger på de sydligaste delarna av Laroque. Närmaste restaurang ligger bara 5 minuter gångväg bort och ändå är börjar naturen precis vid husknuten.

Området byn ligger i kallas för "Les Albères" och är uppkallat efter den bergskedja som byn ligger vid. Det finns en mängd aktiviteter i och runt Les Albères. Med ca 12km / 7 miles till stranden byn erbjuder något för alla.

Området är känt för sina många vingårdar, och du kan smaka och köpa vin från odlarna direkt.

 
 

Tillgänglighet

Pris

Oktober - Maj, ingen uthyrning

Juni, 950€ per vecka

Juli - September,  1,350€ per vecka

Uthyrning sker lördag till lördag

Turistskatt tillkommer

Skicka en förfrågan via den här länken


Beskrivning av Rue de l'Eglise

Huset

Villan är fristående, lyxig och mycket stor. Den är byggt i traditionell katalansk stil med ljusa färger och klinkergolv. Trädgården är ljus och soligt hela dagen men erbjuder också områden med skugga om man så önskar.

Trädgården är mogen och runt 1600m2. Den har ett antal palmer och full vuxna cypresser och andra växter smakfullt arrangerat. En fontän i sten, en portal i granit och ett antal figurer ger en mycket exklusiv och lugnande känsla.

Trädgården och poolen underhålls regelbundet säkerställa högsta kvalitet och renhet.

Det finns tre sovrum i huset och de har alla sina unika egenskaper. Sex personer har det bekvämt i denna stora villa (160m2). Det finns också en liten säng som kan användas som säker barnsäng.

Alla rum är inredda i en ljus medelhavs stil med eleganta möbler. Alla golv i villan är kaklade. Alla fönster har fönsterluckor som är mycket behövs i Medelhavets sol.

Villan ligger i ett bostadsområde i Laroque-des-Albères och erbjuder lugn och ro som du förtjänar under din semester. Butiker, restauranger och nattlivet är inte mer än 5-10 minuters promenad bort. Med sin egen uppfart med parkering är det inga problem att parkera bilen eller bilarna under er vistelse i villan.

Utomhus

Terrassen - ligger på den övre delen av poolområdet är perfekt för alla sorters av måltider och sammankomster. Det finns ett sommarkök med grill samt rinnande vatten.

Pool terrassen - ligger på östra sidan av villan och är solig hela dagen. Här finns även dusch. Uteplatsen har ett antal solstolar. I slutet av poolen sträcker trädgården ut sig till kanten av tomten.

Poolen - är stor och mäter 4 x 8 meter. Den rektangulära poolens djup varierar från 1,2 meter till 2,3 meter. Vattnet filtreras med ett sandfilter garantera högsta kvalitet.

Poolen har skydd för att förhindra olyckor och det åligger hyresgästen att säkerställa det är på plats när poolen inte är bevakad eller används.

Se till att du läser och förstår alla villkor och ägna extra uppmärksamhet åt säkerhetsaspekter samt ansvars frågor.

Framsidan av huset - har en lång uppfart och gott om parkerings utrymme. En grind hindrar andra att komma in i fastigheten. Dock kommer stängslet och grindarna inte förhindra ditt husdjur att smita ut. En privat gångväg leder runt fastigheten.

Bottenvåningen

Ingången - Leder till trappan, vardagsrum och kök. Den rymmer en liten toalett och tvättstuga.

Tvättstugan - Här finns en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda.

Köket - Köket har direkt access till den främre uteplatsen. Uteplatsen är perfekt för frukost. Köket är modernt och fullt utrustat med gasspis, ugn, mikrovågsugn och kyl med frys. Glas, tallrikar, bestick, diskmaskin finns också på plats.

Vardagsrummet - är ca 30 m². Med sin sittplats och matplats är det hjärtat i huset. Den har en matplats för sex och en sittgrupp för alla sex personer. TVn har ett antal kanaler både franska och utländska. Det finns också en DVD-spelare på plats. Kontoret når man via vardagsrummet.

Kontor - med bibliotek och öppen spis.

Övervåningen

Sovrum 1 - Rum med dubbelsäng och med utsikt över poolområdet.  

Sovrum 2 - Rum med dubbelsäng och egen balkong mot framsidan av huset.

Dusch med toalett - Gemensam för sovrum 1 och 2.

Sovrum 3 - Det största sovrummet har dubbelsäng samt liten soffa som med fördel kan användas som barnsäng. Detta sovrum har ett eget badrum med dusch och toalett. Från sovrummet når man till den övre terrassen som vetter mot poolområdet.